Foredrag: Engagerede forældre allerede i børnehaveklassen

Få engagerede forældre i børnenes læseindlæring allerede i børnehaveklassen med dette foredrag. En sikker start på læsningen i skolen og derhjemme sætter et vigtigt aftryk på elevernes udbytte i hele deres skoletid og på deres uddannelsesmuligheder. 

Giv forældrene selvtillid til at hjælpe

 Med mit foredrag, kan I få engagerede forældre, der ved, hvordan de støtter op om deres barns læseindlæring allerede fra første skoledag. På den måde lægger I grundstenen til et godt forældresamarbejde om at få læseglade børn på jeres skole. Rigtig mange udfordringer med læsningen kan bremses eller undgås, hvis bare vi får klædt forældrene godt nok på.

Læseindlæring er ofte nyt for forældre til børn i børnehaveklassen, også selvom de har prøvet det før. Mange forældre er usikre og bange for at gøre noget forkert. Men det kan I lave om på!

Praktiske informationer

Giv jeres forældre til børn, der lige er begyndt i børnehaveklassen den nødvendige viden om læseindlæring og læsetræning. Forældre, der ved, hvordan de skal gøre, giver dygtige læsere. Viden om hvad læsning er, hvordan det læres og en masse gode tips og ideer til, hvordan forældrene derhjemme kan støtte op om det, børnene lærer i skolen.

Prisen er 2000,-kr. (plus kørsel) for 1 time.

Book et foredrag

Scroll to Top