Materialer

Gratis materialer og vejledning, der gør det lettere og sjovere at læsetræne. Materialerne er både velegnede til brug i skolen og til sjov læsetræning derhjemme.

Inspirerende materialer

Materialer kan i sig selv være inspirerende og give børn lyst til at lære og deltage i læringsrige aktiviteter. Ligeledes kan præcise materialer være en stor hjælp til at kunne guide børnene til at få en hurtigere, lettere og bedre læring. Derfor har vi samlet et lille, men specialplukket udvalg af materialer til dig. Alle materialerne understøtter den legende tilgang til direkte undervisning, så børnene får mest muligt ud af den daglige læsetræning. Alle materialerne kan bruges i den daglige undervisning eller til læsetræningen derhjemme, og de er på hver sin måde med til at kvalificere de voksnes støtte til børnenes læseindlæring. Ønsker du at købe materialerne med EAN-nr., så udfyld formularen længere nede på siden.

Køb med EAN-nr. eller betalingskort

Ønsker du at købe med betalingskort, så klik det ønskede materiale. Ønsker du at købe med EAN-nr. , så udfyld formularen herunder.

Få vores nyhedsbrev og få viden om læsning, masser af ideer til læsetræningen samt videovejledning gratis i din indbakke.

Kom med i Facebook-gruppen

Vil du have den nyeste viden fra mig?
Kom med i Facebook-gruppen, hvor du får gratis adgang til mine foredrag. Her kan du blive tanket op med ny inspiration og nyttig viden.
Scroll to Top