Gratis læsevurdering

Få overblik over dit barns læsning med en gratis læsevurdering, så hjælper vi dig videre.

Har dit barn brug for hjælp?
Bliv ringet op og få en gratis vurdering af dit barns læsning

Som forældre kan det være svært at vurdere, hvordan det går med et barns læsning; om barnet læser godt nok eller behøver lidt hjælp for at forbedre sin læsning. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning. En gratis læsevurdering er for dig, der gerne vil vide, om dit barn læser godt nok, hvordan dit barns læsning kan blive bedre og om dit barn har behov for støtte til læsning.


Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at du udfylder formularen herunder.
Så ringer jeg til dig, så vi kan lave en aftale om, hvornår jeg kan lave den gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning.

Derefter vælger du, om du ønsker at indgå i et samarbejde med mig, så dit barns læsning kan få et boost. Sammen finder vi ud af, hvilken form for støtte dit barn kan have størst glæde af.

Har dit barn brug for hjælp?
Bliv ringet op og få en gratis vurdering af dit barns læsning

Som forældre kan det være svært at vurdere, hvordan det går med et barns læsning; om barnet læser godt nok eller behøver lidt hjælp for at forbedre sin læsning. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning. En gratis læsevurdering er for dig, der gerne vil vide, om dit barn læser godt nok, hvordan dit barns læsning kan blive bedre og om dit barn har behov for støtte til læsning.


Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at du udfylder formularen herunder.
Så ringer jeg til dig, så vi kan lave en aftale om, hvornår jeg kan lave den gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning.

Derefter vælger du, om du ønsker at indgå i et samarbejde med mig, så dit barns læsning kan få et boost. Sammen finder vi ud af, hvilken form for støtte dit barn kan have størst glæde af.

Udfyld skemaet herunder, så kontakter jeg dig, så vi kan aftale, hvornår jeg kan vurdere dit barns læsning. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Bestil en vurdering af dit barns læsning

Scroll to Top