Foredrag

Læsekarrusellen holder foredrag om læsning på skoler for forældre og lærere. Book et foredrag om børns læseudvikling, materialer og forældresamarbejde, og giv forældre og lærere på din skole inspiration og viden, så jeres elever lærer at læse!

Få engagerede forældre og elever, der kan læse

Drømmer I også om at alle jeres elever finder læseglæden og lærer at læse godt, før de forlader skolen? Så har I nu chancen for at handle på det. Et foredrag om læsning giver jer den nødvendige inspiration og viden, så I får engagerede forældre og motiverede elever på jeres skole.
Hvert år forlader op mod 15-17% af folkeskolens elever 9. klasse uden en funktionel læsning, til stor ærgrelse for eleverne selv, for deres forældre og lærere. Det er både synd og unødvendigt. Læsning er for alle!
Find og book de foredrag om børns læseudvikling, materialer og forældresamarbejde, der passer til jeres behov, og få succes med læsningen.

Forældre
Børnehaveklassen

Foredrag der giver engagerede forældre i børnenes første læsning

Forældre
1. klasse

Giv forældre en fair chance for at støtte læseudviklingen positivt

Personale
0.-2. klasse

Viden om læseindlæring med de materialer, I allerede har

Foredrag: Få forældre-opbakning til læsning allerede i børnehaveklassen

Med mit foredrag, kan I få engagerede forældre, der ved, hvordan de støtter op om deres barns læseindlæring allerede fra første skoledag. På den måde lægger I grundstenen til et godt forældresamarbejde om at få læseglade børn på jeres skole. Rigtig mange udfordringer med læsningen kan bremses eller undgås, hvis bare vi får klædt forældrene godt nok på.

Læseindlæring er ofte nyt for forældre til børn i børnehaveklassen, også selvom de har prøvet det før. Mange forældre er usikre og bange for at gøre noget forkert. Men det kan I lave om på!

Giv jeres forældre til børn, der lige er begyndt i børnehaveklassen den nødvendige viden om læseindlæring og læsetræning. Forældre, der ved, hvordan de skal gøre, giver dygtige læsere. Viden om hvad læsning er, hvordan det læres og en masse gode tips og ideer til, hvordan forældrene derhjemme kan støtte op om det, børnene lærer i skolen.

Prisen er 2000,-kr. (plus kørsel) for 1 time.

Foredrag: Læsetræning derhjemme, som giver læseglade børn i 1.klasse

I slutningen af børnehaveklassen og i starten af 1. klasse skydes læsetræningen derhjemme for alvor i gang. De fleste forældre ved, at de bør læsetræne 20 min. om dagen med deres børn, men rigtig mange forældre er usikre på, hvordan de hjælper deres barn med læsningen. For mange betyder det, at læsetræningen derhjemme ender i opslidende konflikter, eller at børnene slet ikke får læsetrænet derhjemme og derfor også får svært ved at følge med i skolen. Men læsning er for alle, og alle forældre fortjener en fair chance for at hjælpe deres barn med læsningen!

Giv forældrene på jeres skole den nødvendige viden og vejledning med dette foredrag, så de lærer, hvordan de allerbedst støtter kvalificeret op om deres eget barns læseindlæring gennem kvalificeret og positiv læsetræning.

Med foredraget får forældrene:
● viden om hvad læsning er
● viden om hvordan læsning læres
● gode tips og ideer til, hvordan forældrene derhjemme kan støtte op om det, børnene lærer i skolen gennem kvalificeret læsetræning i hjemmet.
● hvordan læsetræningen bliver konfliktfri, positiv og giver læseglade børn!

Prisen er 2000,-kr (+ kørsel) for 1 time.

Foredrag: Få stærke læsere med de materialer, I allerede har

Foredraget er for al personale/alle undervisere i børnehaveklassen samt i 1. og 2. klasse. Mange skoler føler, at de mangler ressourcer til kvalificeret at støtte indskolingselevernes sprog- og læseindlæring.

Til mit foredrag får I som skole inspiration til og viden om, hvordan I udnytter de ressourcer, I allerede har, så I kan løfte jeres elevers læsning. I kan få de bedste læsere med de undervisningssystemer, I allerede har på skolen, hvis I bruger dem rigtigt.

Underviserens viden om læseindlæring giver frihed til at kunne anvende et hvilket som helst materiale til læseindlæringen.
Når du som underviser ved, hvordan børn lærer at læse, så kan du tilpasse din undervisning og finde supplerende materialer, så I ikke behøver købe et nyt undervisningssystem, selvom det I allerede har er en smule forældet.

Prisen for foredraget er 3000,- kr. (+ kørsel) for 1½ time.

Særligt tilrettelagte foredrag på jeres skole

Jeg tilbyder særligt tilrettelagte foredrag og kurser for de enkelte skoler. 

Ring på mobilnr. 2070 5577 eller skriv en mail på kristina@laesekarrusellen.dk, så finder vi den løsning, som passer jer.

Foredrag og kurser kan afholdes på skoledage og i skolernes ferier.

Book et foredrag allerede nu!

Når du udfylder formularen, bliver du kontaktet med et uforpligtende tilbud på et foredrag.
Scroll til toppen