Foredrag: Inddrag forældrene positivt i børnenes læsning

Giv forældrene på jeres skole en fair chance for at støtte deres børn med læseindlæringen i 1.klasse positivt. Når læsetræningen derhjemme fungerer, smitter det af på børnenes læseglæde nu og i de ældre klasser.  

Positiv læsetræning derhjemme giver læseglade børn

I slutningen af børnehaveklassen og i starten af 1. klasse skydes læsetræningen derhjemme for alvor i gang. De fleste forældre ved, at de bør læsetræne 20 min. om dagen med deres børn, men rigtig mange forældre er usikre på, hvordan de hjælper deres barn med læsningen. For mange betyder det, at læsetræningen derhjemme ender i opslidende konflikter, eller at børnene slet ikke får læsetrænet derhjemme og derfor også får svært ved at følge med i skolen. Men læsning er for alle, og alle forældre fortjener en fair chance for at hjælpe deres barn med læsningen!

Kvalificeret og positiv læsetræning

Giv forældrene på jeres skole den nødvendige viden og vejledning med dette foredrag, så de lærer, hvordan de allerbedst støtter kvalificeret op om deres eget barns læseindlæring gennem kvalificeret og positiv læsetræning.

Med foredraget får forældrene:
● viden om hvad læsning er
● viden om hvordan læsning læres
● gode tips og ideer til, hvordan forældrene derhjemme kan støtte op om det, børnene lærer i skolen gennem kvalificeret læsetræning i hjemmet.
● hvordan læsetræningen bliver konfliktfri, positiv og giver læseglade børn!

Prisen er 2000,-kr (+ kørsel) for 1 time.

Praktisk information

Jeg holder foredraget på jeres skole, når I har tid.

Prisen er 2000,-kr (+ kørsel) for 1 time.

Jeg tilbyder også særligt tilrettelagte foredrag og kurser for de enkelte skoler. 

Ring på mobilnr. 2070 5577 eller skriv en mail på kristina@laesekarrusellen.dk, så finder vi den løsning, som passer jer.

Foredrag og kurser kan afholdes på skoledage og i skolernes ferier.

Book et foredrag allerede nu!

Når du udfylder formularen, bliver du kontaktet med et uforpligtende tilbud på et foredrag.

Scroll to Top