Online forløb

Få materialer og videoer tilsendt, som du kan arbejde med, når du og dit barn har tid og lyst. Lær hvordan du kan lege og spille med dit barn, så læsetræningen bliver hyggelig, lærerig og succesfuld.

Knæk læsekoden og bliv dit barns bedste læsemakker

Læsetræning behøver ikke være en kamp, der giver konflikter og grædende børn. Vil du gerne støtte positivt op om dit barns læseindlæring i skolen og selv tage ansvar for, at læsetræningen hjemme bliver hyggelig, sjov og lærerig? Så er onlinekurset et godt valg. Her lærer du, hvordan du bliver dit barns bedste læsemakker samtidig med, at dit barn bliver bedre til at læse. Knæk læsekoden sammen med dit barn på bare 5 uger med dette online kursus. Forløbet passer især godt til børn, som skal lære at læse ord på 2-5 bogstaver og til dig, der som forælder selv gerne vil kende til de strategier og værktøjer, som dit barn skal kende for at lære at læse.

Lær dit barn at læse med 20 minutters daglig leg, spil og hyggelig læsetræning.

På online kursus får du:

Personlig adgang til uddannet læsevejleder.
Videoundervisning til dig en gang om ugen i 6 uger.
Videoundervisning til dit barn med legende og sjove ideer og viden om læsning.
Op til 5 personlige videovejledninger.
Støtte hele vejen igennem forløbet, så du ikke kommer til at stå alene med projektet.
Pakke med undervisningsmaterialer til en værdi på over 500,-kr. sendt til din dør.

Og ikke mindst et gladere barn med lyst til at læse.

Pakken indeholder:

● 3 opgavebøger
● Læsevejlederens bogstavbog
● En letlæsningsbog
● Materiale til orddeling
● 3 kortspil med de 120 ord i opbevaringsæsker
● 1 kortspil til ordlæsningsleg
● En højtlæsningsbog
● Et værktøj til at sætte bogstaver sammen
● En kasse med magnetbogstaver

Du får sendt materialerne til din dør.

Praktiske oplysninger:

Målgruppe

Forældre til børn som skal knække læsekoden. Typisk elever i slutningen af børnehaveklassen, i 1. klasse eller med tilsvarende læsekompetencer.

Pris:

4997,-kr.
Praktiske oplysninger:

Målgruppe

Forældre til børn som skal knække læsekoden. Typisk elever i slutningen af børnehaveklassen, i 1. klasse eller med tilsvarende læsekompetencer.

Pris:

4997,-kr.
Læsekarrusellen fejrer lige nu fødselsdag. Du får derfor 60 % rabat på vores online forløb. Tilbuddet gælder til og med torsdag d. 5. maj 2022 kl. 24.
Jeg synes, det har været vildt godt. Jeg har nu lært, hvordan jeg skal hjælpe min søn med at læse. Jeg vidste slet ikke, hvordan jeg skulle øve med ham, men nu er jeg tryg ved det og kan se, at han har rykket sig på få uger, uden jeg gør noget forkert.
- Mor til Villads

Det siger kunderne:

Han har fået virkelig meget ud af det. Han har lært bogstaverne; deres form, navne og lyde. Og han har lært, hvordan man sætter dem sammen, så han nu kan læse sætninger med ord på op til 4-5 bogstaver. Han har også fået mere selvtillid og har meget lettere ved at gå i skole.
- Julie, mor til Noam på 6 år
Du kan virkeligt noget helt specielt! Vores datter på 8 er gået fra slet ikke at tro på, at hun nogensinde kunne lære det, til at læse på alting, hun kommer forbi. Vi vil gerne takke mange gange for det fantastiske forløb, vi har været igennem sammen med dig. Tusind, tusind tak!
- Anja & Peter, Forældre

Du kan sagtens selv lære at hjælpe dit barn med læsningen

Scroll to Top