Forældre

Til dig, der ønsker mere støtte til dit barns læsning, end skolen kan tilbyde lige nu! Du lærer, hvordan du selv bedst hjælper dit barn videre med læsning.

Få nye øjne på situationen

Er læsetræningen derhjemme eller i skolen gået i hårdknude, så er første skridt mod bedring for dig og dit barn at få nye øjne på situationen. I Læsekarrusellen er vi eksperter i børns læseindlæring, og vi er er her for at hjælpe dig og dit barn med at få styr på læsningen, så dit barn får de bedste muligheder i fremtiden. Vi tilbyder tre forskellige typer kurser, så du har mulighed for at vælge det, der passer til netop jeres behov og familie. Før du vælger, laver vi altid en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning.

Det siger kunderne:

Jeg afleverede en umotiveret dreng, der tvivlede på egne evner. Men allerede på førstedagen hentede jeg en glad dreng, tanket op på selvtillid og lyst til læsning. Da kurset var færdigt, tog vi til opfølgende undervisning, så vi som forældre kan hjælpe ham bedst muligt. Det er nu 10 måneder siden, og der er sket en fantastisk udvikling. Der er stadig et stykke vej for vores søn, men Kristina i Læsekarrusellen har vækket glæden og lysten til at læse hos ham, og den daglige kamp for at nå de magiske 20 min. er væk. I stedet er læsningen nu blevet en hyggestund.
- Lene, stolt mor
Da Andreas startede hos Kristina, kunne han kun 7-8 bogstaver. Han havde på det tidspunkt gået i skole i 2½ år. Efter bare 1 måneds træning kunne han læse ord med 2 bogstaver. Havde det ikke været for Kristina i Læsekarrusellen, så tror vi ikke, at Andreas kunne læse i dag.
-Karin og Morten, Forældre

Er du klar til at tage næste skridt mod at hjælpe dit barn til en bedre læsning?

Scroll to Top