Opfølgningskursus til børnehaveklasseledere

Et kursus til dig, der har gennemført Godt begyndt-kurset, og som gerne vil fastholde din nye viden og have sparring på dine erfaringer med læseindlæring i klasserummet. Børnehaveklasseledere kan søge Den Statslige Kompetencefond om midler til kurset.

Individuel sparring, materialedeling og praksis

Hvis du er en af de mange, som har spurgt til et opfølgende kursus, så kan jeg glæde dig med, at du nu har mulighed for at få fulgt op på din teoretiske viden og din erfaring i klasserummet med læseindlæring på vores opfølgningskursus. Der er flere muligheder, og du kan vælge det, der passer dig. Læs om dine forskellige muligheder nedenfor.

På kurset får du fastholdt og styrket din faglighed inden for børns læseindlæring ud fra din egen praksis. Du får også mulighed for at dele din viden og dine erfaringer med andre. Eller du  kan vælge den helt simple opfølgning og booke en 1:1 individuel online vejledning. 

Den Statslige Kompetencefond

Vær opmærksom på at du som børnehaveklasseleder kan søge Den Statslige Kompetencefond om midler til kompetenceudvikling inden for undervisning. Du skal blot skrive en ansøgning, få den godkendt af din leder og kan bl.a. få dækket udgifter til deltagergebyr og transport. 

1:1 online sparring, når det passer dig

Som opfølgning udbyder vi lige nu online sparring, så du nemt og hurtigt kan få vejledning ud fra din nye viden og dine erfaringer med at integrere det i praksis. 

Det er 1:1 sparring, så det er 100% dit fokus og dine behov i forhold til din undervisningspraksis, som vi koncentrerer os om. Det betyder også, at vi finder et tidspunkt, hvor det passer dig.

Pris: 995,-kr for 1 times online sparring

(Særlig opfølgningspris til alle jer, der har været på kurset, fordi alle skal have mulighed for opfølgningen)

Ring og hør nærmere eller bestil en online session allerede nu.

Fysisk opfølgning i Læsekarrusellens lokaler i Hedensted
Efterår 2023 - dato kommer senere

Genopfrisk og fasthold din viden om børns læseindlæring sammen med andre børnehaveklasseledere med udgangspunkt i jeres erfaringer siden sidst. Du kan nøjes med at deltage om formiddagen eller du kan få det hele med og deltage hele dagen. 

Om formiddagen

Her får du genopfrisket din teoretiske viden om læseindlæring og får sparring og vejledning ud fra dine erfaringer med læseindlæring i klasserummet.

Vi tager udgangspunkt i alt det, som du lærte på kurset og i kursisternes indsendte spørgsmål. Opfølgningen bliver en blanding af oplæg og dialog.

Pris: 1500,- kr inkl. formiddagskaffe med rundstykker.

Hele dagen

Du kan også vælge at forlænge dagen til kl. 15.30

Her er får du en lækker frokost fra 12-13 og derefter er det tid til erfaringsudveksling.

Vi bruger tiden på dialog om jeres erfaringer og snakker om ideer til at videreudvikle praksis.

Der bliver også tid til at kigge på hinandens materialer og måske få lavet nogle materialer, som kan bruges i undervisningen.

Pris: 2200,- kr for hele dagen inkl. formiddagskaffe, frokost og kaffe med kage samt mulighed for at producere enkle materialer.

Hele pakken: Online individuel sparring og heldagskursus

For det ultimative udbytte af opfølgningskurset, kan en kombination af den online individuelle sparring og heldagskurset være en god løsning.
På den måde får du både vejledning, hvor det 100% er dit fokus og dine behov, der er i centrum, og du får samtidig mulighed for sammen med andre at genopfriske den teoretiske viden samt at dele erfaringer og materialer til undervisningen i læseindlæringen.

Samlet spotpris for hele pakken med både online individuel sparring og heldagskursus: 3000,-kr.

Tilmelding til opfølgningskursus

Scroll til toppen